Automaatne vaakumkiletaja Rommelsbacher on ideaalne abivahend toidu säilitamiseks.
Vaakumpakendamise puhul saavutatakse toiduainete säilimine tänu hapnikku eemaldamisele. Protsessi käigus imetakse pakendist praktiliselt kogu õhk välja. Selle tulemusena peatub toidu riknemine, kuna toidus olevatel bakteritel pole enam tegutsemiseks piisavalt hapnikku. Toidu vaakumpakendamine kaheksakordistab selle säilimisaja ja säilitab selle maitseomadused. See on ideaalne abivahend ka suure hulga toiduainete jagamiseks väiksemateks portsjoniteks.
Sobib ka toidu maitsestamiseks ja marineerimiseks, vaakumpakendis tekib intensiivsem aroom.
Vaakumis küpsetamine (Souse Vide) võimaldab õrna küpsetamist omas mahlas - toit ei kuiva ära ja jääb mahlane ning säilivad vajalikud toitained.
Pakendis sisaldub 10 kvaliteetset fooliumkotti (5x22x30 cm ja 5x28x35 cm), lõikenuga ja vaakumvoolik
Korpus | Must |
Vaakumpakendaja | + |
Võimsus, W | 110 |
Mõõtmed, mm | 425 x 185 x1 20 |